درباره پروژه
اطفای حریق جنگل ابر در سال 1389 جرقه شکل گیری موسسه طنین طبیعت تیرگان بود.
- در سال 1390 با توجه به حساسیت تاسیس جاده در این جنگل موسسه طنین طبیعت تیرگان تلاش کرد با برگزاری کنفرانس «جنگل ابر و توسعه پایدار» دیدگاه های موافقان و مخالفان درباره جاده سازی را مطرح کند که متاسفانه در جلب نظر موافقان جاده جهت شرکت در کنفرانس توفیقی به دست نیاورد. دراین کنفرانس که با مشارکت جمعیت دیده بان طبیعت برگزار شد اسماعیل کهرم، ناصر کرمی، محمد درویش، فریبرز غیبی، سازمان های مردم نهاد حوزه محیط زیست، رئیس شورای شهر و میراث فرهنگی شاهرود و خبرنگاران این حوزه نظیر مژگان جمشیدی و جواد حیدریان حضور داشتند.
- برگزاری جشنواره هنر محیطی با تاکید بر هنر بازیافت(شهریور 1391): این جشنواره با حضور بیش از 20 هنرمند محیطی در جنگل ابر با همراهی جمعیت دیده بان طبیعت و موسسه شاهوار زیست برگزار شد.
- جشنواره گردشگری پایدار در جنگل ابر (تیر 1392): برگزاری کارگاه های توانمندسازی با موضوع گردشگری پایدار، کارگاه آموزش محیط زیست به کودکان، نمایشگاه صنایع دستی در روستای ابر به همراه برگزاری بخش هنر محیطی در جنگل ابر از جمله برنامه های درنظر گرفته شده برای این جشنواره بود که با همراهی انجمن پایشگران محیط زیست (پاما) و کانون دوستداران شهید رجایی برگزار شد.
- جشنواره قرق بومی و گردشگری پایدار در جنگل ابر( مرداد 1393): این جشنواره با همراهی موسسه توسعه پایدار و محیط زیست (سنستا) و با تاکید بر حقوق مردم بومی در حفظ جنگل ابر برگزار شد. کارگاه های آموزش محیط زیست به کودکان و برپایی غرفه های صنایع دستی از دیگر بخش های این جشنواره بودند.